en vecka kvar!

Jag vet, sämst på att uppdatera är jag. Jag glömmer bort/är för lat helt enkelt.

Om en vecka kommer Jorre och Fesoj hit, så taggad! Har skaffat oss en liten källarvåning där jag flyttar in på fredag. Den är världens minsta men ganska billig och möblerad i alla fall. Inte helt lätt att hitta möblerade lägenheter/hus här inte!

Ledig idag och imorrn, borde tvätta lite men om två dar har jag tillgång till en tvättmaskin som är gratis och som inte är vaktad av fem miljoner spindlar så kanske skippar det. Måste ner på stan och fylla i mitt timkort på jobbet eftersom jag glömde det igår och gärna vill ha betalt för det, lön imorrn, yay! Ska också försöka byta in mina skor jag köpte till bröllopet men aldrig använde. Jag borde lära mig. Varje gång jag köper ett par högklackade så ger jag upp innan jag ens gått ut i dem och tar på mig lågskor. Dock är det ganska smart eftersom alla andra brukar dansa barfota i slutet av kvällen.

Nej, stan nu men jag lovar att lägga upp lite bilder ikväll, okej?



PS. Det är 23 grader och sol här, hur har ni det i Sverige? ;)

förlåt sverige!

Haha, okej, gick till posten för att köpa frimärken och fick veta att det tar 7-10 arbetsdagar att skicka ett litet brev till Sverige. Frågade om det fanns ett snabbare sätt, typ prioritet, för att brevet skulle komma fram tills på måndag - 64 dollar ville de ha för det! Sorry Sverige, ni får klara er utan min röst i år.

onsdag

Ganska tråkig men skön ledig dag. Tvättat, registrerat mig på revenue så jag förhoppningsvis kan få skatteåterbäring från Dubban, kollat på Idol, letat hus, funderat på att ta en springtur men insett att träningskläderna är i tvätten, fått ångest över att jag inte postat min brevröst än, inte orkat ta mig till jobbet för att hämta min pay check, msn:at, stalkat folk på fejsbook, ätit en apgod frulle och annat man gör på en grå, ledig onsdag. Det får gärna regna lite snart så att jag kan sluta få ångest över att jag inte gått ut. Fast å andra sidan har jag inget att göra utanför dörren. Förutom att posta min röst dvs men jag är tveksam på om den ens hinner komma fram då det tog över en vecka att få hit den. Nej, jag ska banne mig göra min plikt och gå till posten! Snart.

Min kollega frågade igår hur mycket asbest jag tror att det finns i källaren på jobbet. Säkert massor! Så om jag inte dör av att slå i huvudet när jag skuttar ner för trappen (vilket jag insett att jag gör alldeles för ofta) eller av att vara singel och fattig så kommer jag säkert dö av asbestförgiftning. Jag får väl jobba på mitt karma eller nåt.

Nu ska jag gå till posten. Ciao!


slutet är nära!



Livsfarligt att vara singel.

conehead

Jag kan svära på att jag hörde min skalle spräckas idag. Eller så var det väggen, läskigt lät det i all fall. Skulle springa ner i källaren på jobbet för att hämta några skor och tog ett skutt över de sista trappstegen och slog skallen rakt in i bjälken i taket. Smärta! Jag mår bra nu men ser nog ut som en Conehead under håret.



varning för gnällinlägg

Usch, vilken deppdag. Jag hatar att vara fattig. När jag bodde i Dublin gick en fjärdedel av min lön till hyra och då betalade jag ganska mycket i hyra. Nu går nästan halva min lön till hyra och den är betydligt lägre. Jag vet, pengar är inte allt men det är mycket. Jag kan inte ens åka hem till Sverige om jag skulle vilja! Och jag måste gå ut i helgen för det är Katies stagette och jag får inte lön förrän nästa vecka. Om jag säger att jag samlar in pengar till välgörenhet, tror ni på mig då och sätter in pengar på mitt konto? Jag är ju i stort sett välgörenhet.

Känns inte som om jag har nåt direkt syfte med att vara här. Det tog mig nästan tre år men syftet med Irland var alltid att spara pengar. Här... jag vet inte riktigt. Inte för att jag gör en speciellt stor insats för att skaffa mig ett liv här, väntar mest på att Josef och Josefin ska komma. Åh, jag vet inte, blev plötsligt sugen på att flytta till London, haha. Och på att plugga.

Suck, varför ska livet vara så svårt för?


oops

Förresten så blev jag tvungen att gå in på ord.se och översätta "surprise" till svenska för att dubbelkolla hur man stavar till "överraskning". Pinigt, borde plugga snart om jag ens vågar mig på det...

bilds

Jorre sa att om jag bloggar så får jag en överraskning, så okej.



Det här är min cykel, fin va? Jag borde döpa den till nåt passande, förslag?

Mest för att jag inte orkar skriva så mycket så får ni en till bild:



Det här är på Katies wedding shower, vi tävlade i att göra slöjor. Hon till vänster om mig på bilden är Katies farmor från Skottland. Hon letade efter diskmedel och jag läste högt på en förpackning "Multi surface, no I think this is for the floor", det var det enda jag sagt till henne och hon sa "Oh me god, are ye from Ireland?!". Haha.

Ledig idag, ska göra skojsiga saker som att tvätta och gå till banken. Yay.

RSS 2.0